مقالات فنی مربوط به نرم افزار چیف آرچیتکت

13 سال سابقه توسعه و آموزش ChiefArchitect در ایران

انتخاب بین کیس و لپ‌تاپ برای طراحی: مزایا و معایب هر گزینه

در دنیای گسترده و متنوع نرم افزار های طراحی، افراد جدیدی که تصمیم به یادگیری این نرم افزار ها و به خصوص چیف Chief Architect می‌گیرند، معمولاً با سوالی مهم روبرو می‌شوند: "برای استفاده از نرم‌افزارهای طراحی، چه مدل دستگاهی مناسب‌تر است؟ آیا باید یک کیس (کامپیوتر رومیزی) قدرتمند را انتخاب کنیم یا بهترین گزینه یک لپ‌تاپ پرقدرت است؟". در این مقاله سعی خواهیم کرد به این پرسش پاسخ داده و پیشنهادات و راهنمایی‌های لازم را برای افراد تازه‌کار در حوزه طراحی ارائه دهیم، تا تصمیمات بهتری برای شروع کار خود بگیرند.

همچنین، برای آشنایی دقیق‌تر با حداقل سخت‌افزار مورد نیاز برای اجرای چیف Chief Architect، به مقاله قبلی ما (سخت افزار مورد نیاز چیف جهت طراحی 3d) مراجعه فرمایید.

بودجه شما چقدر است؟

در بسیاری از مواقع اصلی ترین عامل میزان بودجه شما برای خرید دستگاه است.
در مواردی که بودجه شما محدود به خرید سیستم های میان رده تا اولین مدل های لپ تاپ های رده بالا است، بهترین انتخاب لپ تاپ می باشد. منظور از سیستم های میان رده دستگاه هایی است که از حداقل میزان سخت افزار یعنی 8 گیگ رم و پردازنده (i5) به بالا برخوردارند.
برای نمونه دستگاه زیر میان رده حساب می شوند:


لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل Vivobook R565EP-EJ628-i7 8GB 512SSD MX330
سری پردازنده :Core i7 
ظرفیت حافظه RAM : هشت گیگابایت
ظرفیت حافظه داخلی : 512 گیگابایت
سازنده پردازنده گرافیکی :  NVIDIA MX330 


دستگاه زیر یک لپ تاپ رده بالا و به اصطلاح گیمینگ یا مخصوص بازی می باشد:
لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل TUF Gaming FX507ZU4-LP007W - i7 16GB 512SSD RTX4050
سری پردازنده : Core i7
ظرفیت حافظه RAM : 16 گیگابایت
ظرفیت حافظه داخلی : 512 گیگابایت
سازنده پردازنده گرافیکی : RTX4050 NVIDIA 


تفاوت اصلی در تعیین قیمت لپ تاپ ها در مدل دقیق پردازنده و مدل دقیق کارت گرافیک می باشد. 
در صورتی که محدودیت بودجه ندارید پیشنهاد من خرید کیس با مشاوره قبلی بر اساس نیاز است.

 

قابلیت ارتقا سخت افزاری

یکی از جوانب اصلی که در تفاوت بین لپ‌تاپ و کیس کامپیوتر برجسته می‌شود، قابلیت ارتقا است. لپ‌تاپ‌ها به دلیل محدودیت های طراحی‌، امکان ارتقا پردازنده و کارت گرافیک را ندارند. محدودیت ارتقا آنها به دلیل نداشتن قطعات جداگانه و قرارگیری چیپ‌ها مستقیماً بر روی برد دستگاه است.

از دیگر محدودیت‌های ارتقا در لپ‌تاپ، محدودیت رم می‌باشد. بسیاری از لپ‌تاپ‌ها این محدودیت را دارند و قابلیت ارتقا از 8 گیگ رم به 12 گیگ رم برخی از مدل‌ها ممکن نیست. البته این موضوع برای تمامی لپ‌تاپ‌ها صدق نمی‌کند. تنها قابلیت ارتقا در لپ‌تاپ معمولاً محدود به هارد دیسک می‌شود.

در مقابل، کیس کامپیوتر هیچگونه محدودیت ارتقا  قطعات را ندارد و امکان ارتقا به راحتی وجود دارد. به دلیل استفاده از قطعات قابل تعویض، می‌توانید پردازنده، کارت گرافیک، رم و حتی هارد دیسک را ارتقا دهید. این امکانات با رعایت نکات ارتقا و تطابق با استانداردهای سخت‌افزاری، فراهم می شود.

محدودیت‌ بعدی لپ‌تاپ ها در زمینهٔ سیستم خنک‌کننده است. لپ‌تاپ‌ها به دلیل طراحی فضای محدودتر خود، ممکن است با مشکلات سیستم خنک‌کننده مواجه شوند. در حالی که کیس‌های کامپیوتر از انواع خنک‌کننده‌های حرفه ای پشتیبانی می کنند.


قابلیت جا به جایی

در صورتی که قصد شما از یادگیری نرم افزار طراحی چیف Chief Architect  یا سایر نرم افزار ها، طراحی در محل مشتری می باشد گزینه ای جز خرید لپ تاپ ندارید. اینجا باید این مورد را ذکر کنم که لپ تاپ های گیمینگ تمامی نیاز های شما برای استفاده از چیف Chief Architect را رفع می کنند و معمولا در صورت که نرم افزار مورد استفاده شما فقط به  چیف Chief Architect محدود است نگرانی وجود ندارد. اما در نظر داشته باشید که فریب نام گیمینگ لپ تاپ ها را نخورید، برای نمونه دستگاه گیمینگ با 16 گیگابایت رم برای استفاده از نرم افزار لومیون اصلا مناسب نمی باشد.

به صورت کلی بر اساس نیاز، دستگاه را انتخاب و خرید کنید نه برعکس!

 

آموزش های مرتبط

راه ارتباطی با من

مشاوره رایگان مسیر آموزشی جهت یادگیری طراحی 3D بدون هیچ گونه پیشنیاز

Image
تهران - میدان رسالت - خیابان هنگام - بعد از 30 متری اول - خ نوفلاح
مراجعه فقط با هماهنگی قبلی

ChiefArchitect Copyrights

This website is for training to work with Chief Architect software and all software Copyrights, including [software] and [logo] are related to the main manufacturer of Chief Architect , Inc. To buy or view Chief Architect features,visit Chief Architect main website: www.chiefarchitect.com or www.HomeDesignerSoftware.com